Faciliteter

Sport og Fitness

Vil du vide mere omkring Sport og Fitness – Højvangen? Du kan ringe til motionscenteret på: 86 52 43 50. Vil du besøge Sport og Fitness – Højvangen, tryk her.

Stor bassin

Der er altid en certificeret livredder tilstede i svømmehallen. Vores livredder har altid et opmærksomt blik rundt i svømmehallen, og du kan du få svar på spørgsmål og få gode råd.

Konkurrencebassinet, som er vores største bassin i svømmehallen, har både en og tre meters vippe. Har du spørgsmål angående bassinet? Ring gerne til telefonnummeret: 86 52 43 40

Børnebassin

Børnebassinet er også bemandet med en livredder, som er certificeret. Personen kan yde førstehjælp og fremstår meget synlig for alle vores gæster. I børnebassinet kan man lege med vores legetøj, så længe man ikke er en fare for sig selv eller andre gæster.

Længde: 6m Bredde: 12,5m Dybde: 65cm – 90cm

God fornøjelse!

Kneipp bad

Kneipp badet er en af vores nyeste faciliteter i svømmehallen.

Kneippbadet giver en fantastisk oplevelse, som man bare må prøve når man besøger Skanderborg Svømmehal. Der er ikke mange svømmehaller som kan tilbyde denne facilitet.

Du kan finde instruktionerne til Kneipp badet hængende på væggen.

Spabad

Spabadet giver en behagelig helkropsmassage i 36 graders varmt vand, og du føler dig fuldstændig afslappet bagefter. – Spabadet tager kun imod 10ér i automaten.

Pris: 10kr (10 min)

Antal personer: 5 max

Dampbad

I dampbadet indblæses en damp på 48 grader. Dampbadet har indbygget en stjernehimmel med forskellige farvereffekter som skaber en fantastisk atmosfære i dampen. Der skiftes automatisk mellem farverne lilla, rød og gul.

Dampbadet giver ro i sindet samt en udrenset hud, efter besøget.

Der er en bruser til rådighed inde i spabadet, hvis en hurtig forfriskning skulle blive nødvendig.

Sauna

Skanderborg svømmehal har to tør saunaer, en hos herrerne og den anden i dameomklædningsrummet.

De har begge indbygget en lys dæmpet stjernehimmel, som gør det til en hyggelig og afslappende oplevelse. Der bliver indsprøjtet forskellige aromaer i saunaen, hvor herrerne får eukalyptus og damerne jasmin duften.

Babysvømning

Babysvømning med fokus på vandglæde og motorisk læring. Få en hyggelig, sansende og stimulerende oplevelse i 34 gr varmt vand sammen med din baby.
Undervisningen varetages af fysioterapeuter  som vil bruge sin erfaring til at give dig og din baby den bedste vandoplevelse.

En undervisningslektion varer 30 min. Lektionens længde er afstemt i henhold til en babys indlæringsniveau og dens evne til at holde varmen i vandet. Målet med babysvømning er at skabe tryghed og glæde i vandet både over og under. Lektionerne har en fast struktur, hvilket skaber en tryg ramme for ny indlæring. Gennem sanglege og øvelser styrkes barnets motoriske udvikling.

Den sidste dag i forløbet vil der blive taget billeder bl.a. undervandsbillede, hvis man ønsker det.

https://fysiohusetskanderborg.dk/babysvoemning-i-skanderborg-svoemmehal/